Mitt liv efter hästolyckan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Av: Dan Ottermalm

Detta är en liten miniblogg. Jag råkade råka ut för en ridolycka 5/4 2003. Här kan du läsa om mitt väl och ve efter detta.


...vad hände sedan?

Just nu i skrivande stund är det september 2005. Det är alltså mer än två år sedan jag slog i huvudet. Nästan 2 och ett halvt. Vad har hänt. Är jag förändrad?

Klart att är att jag inte är samma Dan som för två och ett halvt år sedan. Jag har blivit äldre. Jag har gått upp i vikt. Och gått ner i vikt. Upp, därför att det enda roliga som fanns var att äta. Ner igen, därför att jag har sådan otroligt god karraktär. Fast det sista var ju inte riktigt sant. Jag har gått ner igen därför att jag ätit mindre än jag gjorde då jag gick upp.


Min doktor påstår att han är en del av de orsaker som gjorde att jag gick upp. Nu, när jag går ner, frågar han mig: Hur gör du? Vad har du för hemligt recept som är fördolt för mig som vetenskapsman? Detta säger han antagligen därför att han själv är en smula rund. Ibland kan det vara så att man är bättre skickad att tala om hur andra skall leva sitt liv än vad man är själv på att ta tag i sitt eget...