Mitt liv efter hästolyckan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Av: Dan Ottermalm

Detta är en liten miniblogg. Jag råkade råka ut för en ridolycka 5/4 2003. Här kan du läsa om mitt väl och ve efter detta.


Min hästolycka och vad som har hänt efter den

Red Cross icon

Hej på er!

Det var minst sagt ett tag sedan jag uppdaterade min sjuka sida. Jag har firat ettårsdag som sjuk. Det var närmare bestämt den 5 april 2003 som jag i en hejdundrande galopp flög av hästen CHIVAS.

Sommaren och hösten 2003 gick jag på sjukgymnastik ca 2 ggr i veckan. Det behövdes verkligen eftersom min balans inte alls var vad den vart. Hur som helst är det tacksamt att öva upp balansen eftersom det ger resultat. Avslutade min träning i Januari 2004. Då jag avsåg att börja jobba igen.

Hur gick det då? Jo tack, fast inte så bra kan man väl sammanfatta det hela. Hade under hösten besökt och haft kontakt med min arbetsplats. Kände mig alltid starkt när jag kom hem därifrån. Naiv som man är trodde jag att om jag bara börja att arbeta, så skall allt återgå till det så kallade normala. Fast nu är ju inte livet så enkelt. Jag fick som det heter bita i krubban!!!

I mitten på maj skall jag in på Högsbo sjukhus för en ordentlig utredning. Den tar ca 20 dagar och är fördelad på 4 dagar/vecka i fem dito. Jag återkommer med rapport när jag är igång igen (eller klar).

artikeln är skriven av Dan Ottermalm (2004-04-26)