Redaktionellt

Här kommer några korta glimtar om livet på www.dano.se redaktionen. Kanske kommer en och annan presentation av personalen även att ske här. Se det hela som en "insider"-sida som vi gör, först och främst för att roa oss själva!
Inte de höga pretantionerna på journalistik, självständighet och kvallité, som ju annars präglar www.dano.se

1 2 3 4 5 6 7 
sista sidan!

Med vidöppna armar uppskattar vi Sabina's båda förmågor

Sabina

Ytterligare en doldis på redaktionen är Sabina. Hon kom hit i förra året och hon påstod att hon var bra på layout. Fast vi har aldrig riktigt sett vad hon går för därvid lag. Faktum är att hon tog till sig andra uppgifter på redaktionen.

Skullen någon fråga efter hennes arbetsbeskrivning, så skulle denne frågare antagligen undra. Så här ligger det till.

Sabina är ett fenomen! Om man som redaktionsmedarbertare får en uppgift att interviua en mussla, som är känd för att inte yppa det minsta. Då tar man med sig Sabina. Sabina är den som får den mest fåordiga att lätta på tungan. Sabina är den som fixar in redaktionen i de mest dunkla nästen i dess redaktions närhet.

I början fanns en viss misstänksamhet mot denna kvinna, det måste medges. Fast när vissa, för redaktionen, låsta dörrar öppnades, tack vare Sabina, steg hon i kurs. Inte bara i kurs. Sedan Sabina gjorder entre på redaktion har ett helt annat arbetsklimat uppståtst. Till och med Berthold brukar dyka upp på månadsmötena sedan Sabina anställdes.