Redaktionellt

Här kommer några korta glimtar om livet på www.dano.se redaktionen. Kanske kommer en och annan presentation av personalen även att ske här. Se det hela som en "insider"-sida som vi gör, först och främst för att roa oss själva!
Inte de höga pretantionerna på journalistik, självständighet och kvallité, som ju annars präglar www.dano.se


Ada och Adam på Mallorca

Ada & Adam
Sist när min redaktionssekreterare och jag var på Mallorca träffade vi Ada och Adam. Ett förtjusande par vill jag lova. Dom var gifta och de var de glada för. Själv blir jag alltid glad när jag träffar människor med stora begåvningar. Inget epitet passar bättre in än på Ada och Adam.

Dom frågade om vi var gifta. Nej det är vi inte. Detta är en arbetsresa och vi delar rum, enbart för att hålla ner utgifterna, sa vi. Dom på www.dano.se har inte så stor budget sa redaktionssekreteraren lite lätt generad. Dock, vi hade roligt med Ada och Adam.
Min redaktionssekreterare blev mycket förtjust i Adam. Själv måste jag tillstå att Ada inte heller var så dum.

Adam hade en otroligt stor sjävlironi.
Ada hade två fantastiskt välutvecklade barn, från ett tidigare äktenskap.

Hur som helst så åkte Ada och Adam hem dagen före oss. När de hade åkt kändes det lite tomt före oss båda. Dessa människor tog plats, och de märktes att dom inte var kvar. Dom lämnade helt enkelt ett stort tomrum efter sig som vi själva hade svårt att fylla.