Redaktionellt

Här kommer några korta glimtar om livet på www.dano.se redaktionen. Kanske kommer en och annan presentation av personalen även att ske här. Se det hela som en "insider"-sida som vi gör, först och främst för att roa oss själva!
Inte de höga pretantionerna på journalistik, självständighet och kvallité, som ju annars präglar www.dano.se


Ethel, vår mamma och älskarinna

Vem är det på redaktionen som är först på plats? Vem bakar tårta när någon fyller år? Ja, vem är det som egentligen är redaktionen. När allt kommer omkring?. Jo visst. Det är Ethel!!

Utan Ethel hade vi inte fungerat här. Sanna mina ord. Hon är nog den mest självuppoffrande människa som någonsin har levt. I alla fall här. Och nu. I alla fall här upp på våran redaktion: www.dano.se

Om inte Ethel hade ringt i morse och väckt mig skulle överhuvudtaget inte överhuvudtaget denna artikel gått till våra lispande tryckpressar. (Du som läser detta ser blott ett brottstycke utav detta...)

Vem är då Ethel? Är hon en ängel? -Knappast! Är hon en mamma? -Ja, vem vet! Är hon tidigt här? -Ja, det är hon! Bor hon i här stan? -Vi har inte hennes adress...

Ethel
Ethels rätta jag vet vi faktiskt inte mycket om. Men hon ser ut så här!

  • Många har frågat mig: Är det en vacker kvinna? Jag har som oftast svarat: Hon har det vackraste hjärta en man överhuvudtaget kan önska sig.
  • Är hon får en familj med ära? Jag svarar: Hur skall jag veta? Hon är bara här för tillfället.
  • Men hon ser ju ut som en häxa! -Jag säger; Och vem gör inte det!!!
  • Har hon gott inflytande över det journalistiska arbete som ni trotts allt försöker uträtta? -Jag svarar; Va? Är inte detta en ny dag??!
  • Försöker du slingra dig!!!??? Snabbt svarar jag; Ja!

Hur överhuvudtaget Ethel kom att bli en av våra draglok här på www.dano.se är fortfarande för mig en gåta. En dag så var hon bara där. Såg till att det fanns frukost till frukostrasten. Att det var städat till lunch. Att alla var vakna och på plats. Att hon sedan dessemellena tog hand om alla våra fodringsägares inkassobyråer gjorde ju inte saken sämre. Aldrig har väl så många kronofogdar, fått så lite, för så mycket möda, se sedan Ethel äntrade scenen.

Hon är en mystisk kvinna denna Ethel. Hon är inte speciellt vacker till utseendet. Fast hon har en utstrålning som är mer en vacker! Hon är kort sagt tilldragande. Hon förser oss män på redaktionen med det som vi vill ha. Kaffe och prinsesstårtor. Ett kylskåp fyllt med öl på fredagarna (redan på torsdag eftermiddag finns en eller annan pilsner där!). En dag upptäckte jag att hon hade tagit hand om min tvättpåser, som jag av misstag fått med mig, och tvättat den. Till och med min gamla t-shirts var strukna och dessutom lagade!!!