Redaktionellt

Här kommer några korta glimtar om livet på www.dano.se redaktionen. Kanske kommer en och annan presentation av personalen även att ske här. Se det hela som en "insider"-sida som vi gör, först och främst för att roa oss själva!
Inte de höga pretantionerna på journalistik, självständighet och kvallité, som ju annars präglar www.dano.se


Personalfest

Ulla-Karin dansa limbo!
Nästa presentation av personer här på www.dano.se får nog bli Ulla-Karin, som bland annat sitter i växeln. Hon gör sig bäst när det är personalfest kan jag meddela. Det är hon som ser till att det blir personalfest. Det är hon som ser till att det festas. Det är hon som ger oss oförglömliga minnen från dessa fester. Hon är en sån där flicka som alltid lyckas få till det. Vi andra, ibland lite tröga, dras med och hänger på. Ta mig som exempel. Jag tog med min kamera och tog denna bild på Ulla-Karin. Det är inte svårt att förstå att det är kul och festa. Normalt vilar ett tungt ansvar på oss alla här på redaktionen. Vi skall inte bara informera allmänheten, vi skall också ibland göra grävande journalistik. Det är ett tungt, jobbigt och ibland till och med ett skitigt handarbete. Men ibland, speciellt när vi kopplar av, uppstår ögonblick man helst inte skulle vilja vara utan.

Fast i ärlighetens namn delas inte denna uppfatning av alla här på redaktionen. När jag satt och skrev denna artikel ringde telefonen och gissa vem det var. Jo, visst. Det var Ulla-Karin. Hon hade sin vana trogen, kommit bra försent till jobbet efter personalfesten. Hon frågade: Kommer du ihåg vem som fotograferade när jag dansade limbo? Nä, svarade jag. Var det någon som hade med sig kamera??? Nähä, sa Ulla-Karin. Då minns jag väl fel. Man kan inte så noga veta. Jag menade mest att OM någon hade plåtat mig...