Rösta på: Alternativ Demokrati

Alternativ Demokrati är partiet för dig som tycker att verkligheten är för krånglig. Att det är svårt att ta ställning i alla detaljfrågor och att alla andra partier är dumma. Alternativ Dememokrati är partiet för dig som längtar tillbaka till dina ungdomsår, då allt var mindre komplicerat och allt var lättare.

När du läser Alternativ Demokratis partiprogram förstår du kanske för förrsta gången vad ett parti vill. Du kommer blir förvånad att allt verkar så enkelt. Du kommer rent av förakta alla andra partiers ideer, eftersom dessa inte stämmer överrens med din syn på just din verklighet. Och till dig som är skeptisk till enkla lösningar, så beror detta kanske på följande:

  • Alternativ Demokratis världsbild bygger uteslutande på alternativa sanningar.

  • Alternativ Demokrati förenklar verkligheten. så att den går att begripa.

  • Alternativ Demokrati sätter sig inte i timslånga debattprogram där ingen fattar något.

  • Alternativ Demokrati drar hellre ett skämt än ser etablissemangets verklighet i vitögat.

  • Alternativ Demokratis dörrar är öppna för alla som tycker verkligheten är tråkig och som vill skapa en ny verklighet.

För att förenkla tillvaron, så behöver du inte ansöka om medlemskap i Alternativ Demokrati. Alla är redan medlemmar! Detta innebär också att du slipper betala någon medlemsavgift. Vi litar helt och hållet på de generösa partibidrag som tidigare partier lagt grunden till.
Om du, mot förmodan, inte vill vara med i Alternativ Demokrati gäller det att bryta mot våra stadgar eller ansöka om urträde. Att vara dubbelansluten, dvs att vara med i annt partier är ingen grund för uteslutning i vårt parti, utan snarare en merit. Är det så i ditt parti?
Vi i Alternat Demokrati tar alla på allvar, så det så...