Det var en kille som flyttade till Sidney

Det var en kille som flyttade till Sydney och gick till det stora varuhuset för att söka jobb. Föreståndaren undrade om han hade någon säljerfarenhet och killen svarade att han varit försäljare hemma.

Okej, sa föreståndaren som gillade killen du kan börja i morgon på prov.
Jag kommer ner efter stängningsdags och kollar hur det gått för dig.

Efter affären hade stängt så kom föreståndaren ner och frågade killen: hur många kunder du haft idag?

Killen svarade - En.

Föreståndaren skrek - BARA EN?!?! Normalt har våra säljare mellan 20 och 30 kunder per dag. - Hur mycket köpte kunden för?

101 237.64$ sa killen.

101 237.64$ utropade föreståndaren förvånat. Vad sålde du till honom?

Fiskkrok
Nissan Pajero

Först sålde jag en liten fiskkrok, sen en liten större fiskkrok, sen en stor fiskkrok, sen en fiskeutrustning. Sen frågade jag vart han skulle åka och fiska och han sa nere vid kusten, så jag sa till honom att då behöver han en båt så vi gick till båtavdelningen och jag sålde en Chris Craft med dubbla motorer. Då blev han osäker ifall hans Honda Civic skulle orka dra båten så jag gick med honom till bilavdelningen och sålde en Nissan Pajero 4X4 till honom.

Föreståndaren förvånat - Du menar att en kille kommer in här för att köpa fiskkrok och du säljer en båt och en bil till honom.

Killen - Nej nej nej, Han kom in för att köpa tamponger till sin fru och jag sa till honom att eftersom helgen ändå är förstörd så kan du lika gärna åka och fiska.